Om Ronney Johansson

Hej jeg hedder Ronney og er født i 1967.

Jeg er gift med Marianne og bor på Langeland. Jeg er oprindeligt uddannet kok. Jeg valgte senere en psykoterapeutuddannelse og blev uddannet misbrugsbehandler i 2012.

Desuden uddannet 3P – Practitioner og besidder en 3P Master Practitioner.

Læs artiklen på Fyns Amts Avis: Ronney vil hjælpe folk ud af misbrug.

Men hvad siger nogen af dem, jeg har haft glæden af at samarbejde med?

”Ronney har rigtige gode organisatoriske evner, han kan hjælpe dig med at få styr på livet. Ronney har en sand hjælperånd. Du kan tale om alt uden fordømmelse”
Mand 29 år

”Ronney hjalp mig ud af mit alkoholmisbrug. Han var i den grad tilstede, var der for mig og fulgte mig hele vejen med brugbare samtaler og værktøjer. Jeg fik mange gode råd undervejs. Mine varmeste anbefalinger til Ronney”.
Mand 65 år

Jeg kan med hele hjerte anbefale Ronney. Jeg kom igennem stressforløb med angst og depression som havde varet i flere år. Jeg var ikke i stand til, at passe mit arbejde og min familie. jeg havde rigtigt svært ved at tænke klart. Nu er jeg tilbage til mig selv og har fundet mit gode humør frem igen. Jeg blomstrer på mit nye arbejde. Jeg føler mig værdifuld og livet er værd at leve.
Kvinde 42

”Du kan altid komme og få hjælp. Så hvis du vil have hjælp, kan du få den her. Ronney har fagligheden og livserfaringen til at hjælpe dig”
Mand 25 år

”Ronney er meget arbejdsom med mange talenter. Han forstår din situation og forstår at der altid er en bagvedliggende grund til tingene. Der er en vej ud af mørket”
Mand 33 år

”Den hjælp du finder her, udspringer af et oprigtigt ønske om at hjælpe andre. Ronney kender til livets skyggesider, både lyset og mørket, han forstår dig”
Kvinde 35 år

”Et fantastisk liv findes på den anden side. Livet uden misbrug er et liv i frihed, han kan hjælpe dig. Det gode du gør, kommer aldrig dårligt tilbage. Et liv uden misbrug er et godt liv”
Mand 36 år

” Jeg har været i Hashmisbrug i flere år og jeg har ADHD. Jeg har slet ikke kunnet passe et arbejde i mange år. Det hele sejlede og jeg havde et rodet liv. Ronney hjalp mig ud af misbruget. Jeg fik styr på mine tanker og fik struktur i dagligdagen. Nu har jeg fået et nyt liv, nyt arbejde og er blevet gift”.
Mand 44 år